UEFA: Επέβαλε πρόστιμο στη Μπάγερν Μονάχου

UEFA: Επέβαλε πρόστιμο στη Μπάγερν Μονάχου
Photo Credits: INTIME

Πρόστιμο στη Μπάγερν ύψους 40.000 ευρώ για χρήση καπνογόνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου για τη χρήση καπνογόνων από τους οπαδούς της, κατά τη διάρκεια αρκετών αγώνων του Champions League, και απείλησε να απαγορεύσει στους φιλάθλους την παρουσία τους στα εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της Βαυαρίας ανέφερε ότι του επιβλήθηκαν κυρώσεις για «χρήση καπνογόνων και για ρίψη αντικειμένων από τις εξέδρες των οπαδών της Μπάγερν, κατά τη διάρκεια αγώνων Champions League», ιδίως στο στάδιο «Πάρκεν» στην Κοπεγχάγη κατά τη νίκη των Γερμανών με 2-1 τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο σύλλογος υπόκειται επίσης σε αναστολή για περίοδο δύο ετών για την αγορά εισιτηρίων για τους οπαδούς του κατά τη διάρκεια του επόμενου εκτός έδρας αγώνα στην Ευρώπη.

Η Μπάγερν έκανε σήμερα  (11-12-23) μια «επείγουσα έκκληση» στους οπαδούς της να «απέχουν στο μέλλον από τη χρήση καπνονόγων μέσων στο γήπεδο και από κακή συμπεριφορά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X