Volley League: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με απόφαση Βρούτση

Volley League: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με απόφαση Βρούτση

Με απόφαση Βρούτση το ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατόπιν απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, το ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά τα επεισόδια στου Ρέντη που προκάλεσαν την διακοπή του ντέρμπι, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τα πρoημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση το ντέρμπι «αιωνίων» για την 8η αγωνιστική της Volley League θα γίνει χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X