Απίστευτοι: Ξέχασαν να ανακοινώσουν τι θα ισχύσει για το Κύπελλο - Το Σάββατο έχει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ και δεν είπαν… κιχ!

Απίστευτοι: Ξέχασαν να ανακοινώσουν τι θα ισχύσει για το Κύπελλο - Το Σάββατο έχει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ και δεν είπαν… κιχ!

Ερασιτεχνισμοί στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα για τα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε λουκέτο στα γήπεδα της Super League και στις ανακοινώσεις που έγιναν από τον Παύλο Μαρινάκη δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία αιτολόγηση της απόφασης προς τον κόσμο που βλέπει τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού να τα κάνουν γης μαδιάμ σε Βόλο και Ρέντη μέσα σε μια βδομάδα και να την πληρώνουν όλοι.

Ωστόσο εκτός από την εν γένει λανθασμένη απόφαση που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση για κεκλεισμένων των θυρών όλων των αγώνων της Super League 1 για δύο μήνες, υπάρχουν και πολλά κενά σε αυτή την απόφαση. Κενά που αποδεικνύουν πως η απόφαση βγήκε για να… βγει και δεν υπήρξε ουσιαστική σκέψη πίσω από αυτήν.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κουβέντα για το τι θα γίνει στο Κύπελλο Ελλάδος, μια διοργάνωση που υπάγεται στην ΕΠΟ, αλλά και στα άλλα αθλήματος καθώς στο βόλει υπάρχει ακόαμ ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Σάββατο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X