Ντεσάμπ: «Άργησα να... χωνέψω την απώλεια του Euro το 2016»

Ντεσάμπ: «Άργησα να... χωνέψω την απώλεια του Euro το 2016»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, έκανε μία ανασκόπηση του 2023, αλλά και μια αναδρομή στο παρελθόν.

Και παρά το γεγονός ότι έχασε στα πέναλτι τον τελικό του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή, ο Γάλλος ομοσπονδιακός, δεν θεωρεί ως την χειρότερη ανάμνηση από την πολυετή θητεία του στους «πετεινούς».

«Ο βαθμός του πόνου είναι ο ίδιος, αλλά χρειάσθηκε περισσότερος χρόνος για να… χωνευτεί. Ενας τίτλος παγκόσμιου πρωταθλητή αξίζει περισσότερο από έναν τίτλο πρωταθλητή Ευρώπης. Ομως το Euro 2016 ήταν στην Γαλλία. Άλλαξα πολύ πιο γρήγορα μετά την ήττα από την Αργεντινή. Και αυτό οφείλεται στην εμπειρία. Πλέον, βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους».

Υπενθυμίζεται ότι το Euro είναι το μόνο τρόπαιο που λείπει από την συλλογή του «DD», ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να το κατακτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X