Έντρικ: Έτσι χάλασε η μεταγραφή του στην Τσέλσι σύμφωνα με τον πατέρα του

Έντρικ: Έτσι χάλασε η μεταγραφή του στην Τσέλσι σύμφωνα με τον πατέρα του
Photo Credits: INTIME

Ο Πατέρας του Έντρικ αποκάλυψε ένα παρασκήνιο σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του γιου του στην Τσέλσι και για ποιο λόγο δεν προχώρησε το deal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντρικ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα της Παλμέιρας και όλοι περιμένουν να τον δουν στην Ευρώπη με την Ρεάλ Μαδρίτης. Νωρίτερα από την Ρεάλ όμως, ενδιαφέρον είχε εκφράσει για την περίπτωση του και η Τσέλσι, με την μεταγραφή όμως να μην ολοκληρώνεται, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του Έντρικ, Ντούγκλας

«Λάβαμε μια πρόσκληση από την Τσέλσι, από τον ιδιοκτήτη, και πήγαμε εκεί για να δούμε τον σύλλογο και τη χώρα. Είδαμε την Τσέλσι να παίζει με την Άρσεναλ και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον προπονητή, τις εγκαταστάσεις, τον Ζορζίνιο, τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα και τον Τιάγκο Σίλβα.

Μας εξήγησαν τα πάντα. Μας σύστησαν το άτομο που θα μας βοηθούσε να εγκατασταθούμε. Μας έδειξε το σπίτι που θα ζούσαμε, το σχολείο που θα πήγαινε ο Έντρικ, την εκκλησία που θα πηγαίναμε. Όλα ήταν εντάξει για εμάς και την Τσέλσι.

Ωστόσο, όλα χάλασαν την τελευταία στιγμή: δεν μπορώ να πω 100% γιατί δεν είχα υπογράψει ακόμα, αλλά η συμφωνία έκλεισε. Είχα ήδη σκεφτεί ότι θα ζούσα στο Λονδίνο με όλο αυτό το κρύο.

Στη συνέχεια, όμως, το βράδυ, ο εκπρόσωπος του γιου μου τηλεφώνησε και είπε ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι αποσύρθηκε από τη συμφωνία επειδή το τίμημα που θα έπρεπε να πληρώσουν για τον Έντρικ θα διόγκωνε την αγορά. Ήταν 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για ένα 16χρονο αγόρι που θα έφτανε στη χώρα σχεδόν δύο χρόνια αργότερα.

…Τότε προέκυψε η Ρεάλ Μαδρίτης!».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X