Premier League: Επέστρεψε στις νίκες και... πάτησε (4-1) τη Νιουκάστλ η Τότεναμ του Ποστέκογλου

Premier League: Επέστρεψε στις νίκες και... πάτησε (4-1) τη Νιουκάστλ η Τότεναμ του Ποστέκογλου
Photo Credits: INTIME

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, με τους Spurs να επικρατούν χωρίς πρόβλημα της Νιουκάστλ με σκορ 4-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, η Τότεναμ… ξύπνησε, θυμήθηκε το ιστορικό ξεκίνημα που έκανε στην Premier League και επέστρεψε στις νίκες. Oι Spurs υποδέχθηκαν στο Βόρειο Λονδίνο τη Νιουκάστλ και επικράτησαν με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος και έμειναν στην 5η θέση με 30 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι «Καρακάξες», που μετά την ήττα από την Έβερτον (3-0) ηττήθηκαν ξανά, βρίσκονται πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε δυναμικά, με τις δύο ομάδες να πιέζουν αμφότερες και τη Νιουκάστλ να έχει τις πρώτες ευκαιρίες. Στο 7ο λεπτό, με ένα σουτ του Μπρούνο Γκιμαράες να φεύγει λίγο άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση (9΄) οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ, με τον Ντέιβις να σώζει την τελευταία στιγμή πριν ο Ίσακ σκοράρει σε κενή εστία έπειτα από γύρισμα του Γκόρντον.

Από εκεί και έπειτα, το ματς ανήκε αποκλειστικά στην Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να έχουν την κατοχή, τις φάσεις αλλά και τα γκολ. Στο 17΄ ο Ρομέρο πήρε μία κεφαλιά από κόρνερ, με τον Αλμιρόν να σώζει πάνω στη γραμμή. Εννιά λεπτά αργότερα (26΄), η ομάδα του Ποστέκογλου τα κατάφερε και βρήκε δίχτυα, με τον Ουντότζι να σκοράρει από κοντά, έπειτα από γύρισμα του Σον. Στο 38΄ ο Νοτιοκορεάτης σούπερ σταρ… κέρασε ξανά, με τον Ριτσάρλισον αυτή τη φορά να σκοράρει για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν τα πράγματα, με τους γηπεδούχους να φαίνονται πιο ικανοί να αυξήσουν το προβάδισμά τους παρά να μειώσει η Νιουκαστλ, όπως και έγινε. Στο 60ο λεπτό ο Πέδρο Πόρο με μία τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τετ α τετ τον Ριτσάρλισον, αυτός κατέβασε τη μπάλα και νίκησε τον Ντουμπράφκα κάνοντας το 3-0, ενώ αμέσως μετά ο Μπρέναν Τζόνσον είχε δοκάρι σε τρομερό σουτ για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ.

Τελικά, το 4-0 ήρθε για την Τότεναμ στο 85ο λεπτό. Ο Σον κέρδισε πέναλτι από τον Ντουμπράφκα, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και νίκησε τον Σλοβάκο γκολκίπερ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Νιουκάστλ ήταν να μειώσει με τον Ζοέλιντον στις καθυστερήσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X