Η πρώτη ατάκα του διαβόητου Παλαιοκώστα στον αστυνομικό που τον έπιασε στον ύπνο (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη ατάκα του διαβόητου Παλαιοκώστα στον αστυνομικό που τον έπιασε στον ύπνο (ΦΩΤΟ)

Κρυβόταν σε ένα σπίτι στη Σουρωτή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κηδεία του Δημήτρη Παπαδόπουλου ήταν μια ετερόκλητη πομπή που τον συνόδευσε στην τελευταία κατοικία του στην Τούμπα. Οι «χαρλεάδες» που τίμησαν την μνήμη ενός «δικού» τους old school μηχανόβιου και λίγο πιο μπροστά οι μοτοσυκλέτες της αστυνομίας που εκείνη την ημέρα αποχαιρέτησαν έναν θρύλο του σώματος ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είχε εξελιχθεί στη Νέμεση του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα.

Τότε, το 2015, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν μόλις 59 ετών και δεν είχαν περάσει καλά-καλά ούτε δύο χρόνια από την ημέρα της αποστρατείας του. Αν και τον Μάρτιο του 2013 όλα έδειχναν –βάσει του εντυπωσιακού βιογραφικού και της ως τότε σταδιοδρομίας του- ότι θα ήταν ο επόμενος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και σύντομα αρχηγός, αυτό δεν συνέβη. Για την ακρίβεια, μάλιστα, από τον κύκλο του υποστήριζαν ότι ενώ τον είχαν ενημερώσει να βγάλει εισιτήρια για να πετάξει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για την προαγωγή του, την τελευταία στιγμή ειδοποιήθηκε ότι όχι μόνο δεν θα αναβαθμιζόταν, αλλά ότι τελείωνε η καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X