Απόλλων Λεμεσού: Σκέψεις για δίδυμο Κάιτ-Μακάι στον πάγκο

Απόλλων Λεμεσού: Σκέψεις για δίδυμο Κάιτ-Μακάι στον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Σε δίδυμο έκπληξη για τον πάγκο του πάει ο Απόλλων Λεμεσού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δίδυμο έκπληξη φαίνεται να πηγαίνει η διοίκηση του Απόλλων Λεμεσού για το τιμόνι της ομάδας.

Με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Κυπρίων, η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του και έχει στοχεύσει, σύμφωνα με τους Ολλανδούς, τον Ντιρκ Κάιτ για προπονητή. Μάλιστα, θέλει να τον πάρει πακέτο με τον Ρόι Μακάι ως βοηθό του, αποκτώντας ένα δίδυμο με κύρος και πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα.

Η οριστική απόφαση από τους ανθρώπους του Απόλλωνα δεν έχει ληφθεί ακόμα αλλά οι δύο άλλοτε σπουδαίοι φορ έχουν το προβάδισμα σε σχέση με άλλες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα της διοίκησης.

Ο Κάιτ εργάστηκε ως επικεφαλής προπονητής στη Φέγενορντ u19 και στη Ντεν Χάαγκ, ενώ ο Μακάι απέκτησε εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Φέγενορντ u19 και στη Ρέιντζερς και ήταν επικεφαλής προπονητής της Γιονγκ Φέγενορντ. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως πρεσβευτής για την πρώην ομάδα του, την Μπάγερν Μονάχου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X