Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Κ17- Έχασε με 1-2 από την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Κ17- Έχασε με 1-2 από την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Κηφισιά σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Κηφισιά σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το σκορ άνοιξε στο 6′ για τους φιλοξενούμενους με γκολ του Τσίκλη και η ισοφάρισηγ ήρθε στο 66′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κολοκοτρώνης. Το είχε κερδίσει ο ίδιος μετά από συνδυαμό Ανδριώτη-Σελλά από τα δεξιά και πάσα του τελευταίου στον Κολοκοτρώνη.

Στα λεπτά που απέμειναν η ΑΕΚ πίεσε και έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τους Ψυχογιό και Λεοντή, όμως στο 83′ ήρθε το γκολ της νίκης για την Κηφισιά με σκόρερ τον Χρυσανθακόπουλο.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Σελλάς, Λιγάτος, Κουτσουδάκης (55′ Μαρκόπουλος) Μπούσιος (27′  Τσαραμανίδης) Παναγιωτόπουλος (55′ Αβρασογλου)  Παπαδημητρίου (69′ Ψυχογιός) Λεοντής, Γριτσίπης (60′ Ανδριώτης) Κολοκοτρώνης, Δασκαλόπουλος.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X