MLS: Η Κολούμπους Κρου νίκησε την Λος Άντζελες 2-1 και είναι πρωταθλήτρια

MLS: Η Κολούμπους Κρου νίκησε την Λος Άντζελες 2-1 και είναι πρωταθλήτρια
Photo Credits: INTIME

Πρωταθλήτρια στο MLS η Κολούμπους Κρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κολούμπους Κρου κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βόρειας Αμερικής (MLS), επικρατώντας εντός έδρας στον τελικό της διοργάνωσης, της κατόχου του τίτλου Λος Άντζελες FC με 2-1.

Ο Κούτσο Ερνάντες με πέναλτι στο 33ο λεπτό και ο Γιάου Γιεμπόα τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στους γηπεδούχους, που κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη, παρά την μείωση του σκορ στο 74ο λεπτό από τον Ντενί Μπουανγκά.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος για την Κολούμπους Κρου, μετά το 2008 και το 2020, αλλά και ο πρώτος με τον 46χρονο Γάλλο προπονητή, Βιλφρίντ Νανσί.

Ο Νανσί, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε μικρές κατηγορίες μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και των αρχών του 2000, ενώ έχει περάσει ολόκληρη την προπονητική του καριέρα στην Βόρεια Αμερική από το 2005. Διετέλεσε βοηθός του Τιερί Ανρί στο Μόντρεαλ και εν συνεχεία ανέλαβε την πρώτη ομάδα, για να συμφωνήσει με την ομάδα του Οχάϊο το 2022.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X