Έμεινε... άγαλμα ο Τεν Χαγκ κοιτάζοντας το κενό μετά το «τρίμπαλο» από την Μπόρνμουθ (VIDEO)

Κοιτάζει τον Ντισασί η Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική προκαλώντας την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 από την Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ» και μετά το τέλος του αγώνα ο Έρικ Τεν Χαγκ έμεινε να κοιτάζει… αποσβολωμένος το κενό!

Η Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική προκαλώντας την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της. Η Μπόρνμουθ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των «κόκκινων διαβόλων» και κατάφερε να προηγηθεί με τα γκολ των Σολάνκε (5′) και Μπίλινγκ (68).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» για τρίτη φορά στο 73ο λεπτό με τον Σένεσι και λίγο έλειψε να δεχτούν και τέταρτη «σφαλιάρα» με τον Ουαταρά στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR.

Η ήττα αυτή ίσως προκαλέσει εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν τον Τεν Χαγκ, κυρίως για την κακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και τις ψυχρές σχέσεις με αρκετούς παίκτες.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Ολλανδός προπονητής… έμεινε άγαλμα στη θέση του και κοιτούσε το κενό μην μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X