ΑΕΚ Betsson - Μαρούσι: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ Betsson - Μαρούσι: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των 11 παικτών που αγωνίστηκαν κόντρα στο Μαρούσι

Η ΑΕΚ Betsson κατάφερε να κερδίσει το Μαρούσι, έστω και στην τελευταία κατοχή, με τους περισσότερους παίκτες να μην έχουν καλή απόδοση.

Ζώης Καράμπελας: Ο νεαρός γκαρντ δεν έκανε καλό παιχνίδι, προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα όμως είχε αρκετές κακές επιλογές, με λάθη. Κάτι πρέπει να κάνει με το περιφερειακό του σουτ, καθώς τον άφηναν εντελώς αμαρκάριστο στην περιφέρεια και δεν μπορούσε να σκοράρει, ενώ με τα δύο άστοχα του, έφτασε τα 2/20 τρίποντα φέτος.

Άλφης Πιλάβιος: Μπήκε σε ένα σημείο στο πρώτο μέρος για να παίξει καλή άμυνα, όμως στη επίθεση η ΑΕΚ έπαιζε με τέσσερις καθώς ο παίκτης του πήγαινε για βοήθεια μέσα στην ρακέτα.

Τσέισον Ραντλ: Ο Αμερικανός, αντιμετώπισε πολύ νωρίς πρόβλημα με τα φάουλ και δεν μπόρεσε να προσφέρει στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην 4η περίοδο έβγαλε για άλλη μια φορά την κλάση και την ηγετικότητα του στο παρκέ, πετυχαίνοντας πολύ κρίσιμους πόντους για να γίνει η ανατροπή.

Τζόρνταν ΜακΡέι: Ο έμπειρος Αμερικανός ήταν αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ σε πολλά σημεία, σκοράροντας καθαρά από προσωπικές φάσεις, όμως στην άμυνα είχε και αυτός προβλήματα.

Όμηρος Νετζήπογλου: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό άσσο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι έδωσε σημαντικές λύσεις με 13 πόντους και τρία τρίποντα, όμως αμυντικά και αυτός δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Μπρίσκοου.

Γιάννης Κουζέλογλου: Αόρατος πέρασε και ο Έλληνας φόργουορντ, που δεν βοήθησε καθόλου ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ, αφού πέτυχε το καλάθι της νίκης. Εκτός από αυτό όμως, ήταν ίσως η πιο σίγουρη επιθετική λύση της Ένωσης, καθώς όλες οι προσπάθειες του ήταν ορθολογικές και με καλές προϋποθέσεις.

Εμφιόντου Καμπενγκέλε: Ο Καμπενγκέλε αγωνίστηκε πολύ λίγο, μόλις 11 λεπτά με τον Πλάθα να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα του για αυτό δεν τον έβαλε ξανά στην τελευταία περίοδο καθόλου.

Τζάστιν Τίλμαν: Τα γνωστά για τον Αμερικανό σέντερ. Πολύ καλός στην επίθεση όπου τέλειωσε τις περισσότερες προσπάθειες που πήρε, αλλά με σημαντικά κενά στην άμυνα και την προστασία της ρακέτας.

Μάνος Χατζηδάκης: Ο Χατζηδάκης πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στο παρκέ, για να δώσει ανάσες στον Τίλμαν, όμως δεν μπόρεσε να φανεί.

Λάνγκστον Χολ: Ο Αμερικανός γκαρντ, δεν βρέθηκε και αυτός σε καλή μέρα, δεν δημιούργησε για την ομάδα του, ενώ και αυτός είχε σοβαρά θέματα στην άμυνα.

Ζοάν Πλάθα: Μπορεί να κέρδισε η ομάδα του, αλλά είναι υπεύθυνος, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, για την λάθος προσέγγιση και νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα. Του πιστώνεται το πολύ καλό play στην τελευταία φάση που κέρδισε το παιχνίδι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X