Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκη πριν τον «τελικό» με την Ένωση για τον Άγιαξ - Επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκη πριν τον «τελικό» με την Ένωση για τον Άγιαξ - Επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βρίσκει βηματισμό ο Άγιαξ, ο οποίος πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγιαξ πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ πριν τον «τελικό» της Πέμπτης (14/12) με την ΑΕΚ!

Η Σπάρτα απείλησε πρώτη στο ματς με τον Ραμάι να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Λαουρίτσεν.Και αφού ο Άγιαξ γλίτωσε το 0-1, ήρθε στο 8′ ο Μπρόμπεϊ να ανοίξει το σκορ στο 8′ Ο φορ του Άγιαξ εκμεταλλεύτηκε τον ωραίο συνδυασμό των Χλίνσον-Τέιλορ και και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 18′ ο Άγιαξ άγγιξε το 2-0 με κεφαλιά του Μπεργκβάιν με τη Σπάρτα να απαντά στο 20′ με τον Λαουρίτσεν. Το 1-0 παρέμενε με τη Σπάρτα Ρότερνταμ να φθάνει στο 28′ μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Φελτχάους, ενώ στο 30′ ο Ραμάι είπε… όχι στον Νέγκλι.

Μετά το 35′ ο Άγιαξ ανέβασε την απόδοσή του και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπεργκβάιν (36′ και 38′), Χλίνσον (37′), όμως το 2-0 δεν ήρθε. Φαινόταν, ωστόσο, πως «ψήνεται». Και έτσι έγινε… Στο 40′ ο Μπρόμπεϊ κέρδφισε πέναλτι και στο 42′ ο Μπεργκβάιν έκανε το 2-0, με τον Χλίνσον στις καθυστερήσεις να αγγίζει το 3ο γκολ.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Σπάρτα Ρότερνταμ απείλησε με τον ντε Γκουσμάν (47′), αλλά και τον Κιτολάνο (51′). Η Σπάρτα έδειχνε να πατά καλύτερα, να ψάχνει το γκολ που ήρθε, τελικά, στο 55′ με ωραίο σουτ του Νέγκλι.

Ο Άγιαξ έβγαλε αντίδραση. Έψαξε το 3ο γκολ και είχε τις φάσεις με Μπεργκχάους (59′) και Τέιλορ (60′). Το 2-1 παρέμενε με τη Σπάρτα να απειλεί στο 71′ με ισοφάριση και τον «Αίαντα» να απειλεί δις στο 75′ με Μπάνελ με Μπεργκχάους.

Το 2-1 έμελλε να μην αλλάξει με τον Άγιαξ να πανηγυρίζει την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και πλέον να είναι στην πεντάδα.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Ραμάι, Ρενς, Σουτάλο, Χάτο, Μάρτα (77′ Σόσα), Τέιλορ, Χλίνσον (64′ Μπάνελ), Ταχίροβιτς, Μπεργκχάους, Μπρόμπεϊ (65′ Άκπομ), Μπεργκβάιν (77′ Φορμπς).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X