Νίκη και θέαμα θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι στα Λιόσια (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη και θέαμα θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι στα Λιόσια (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί το Μαρούσι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

H ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί το νεοφώτιστο Μαρούσι (20:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Η Ένωση μετά την μεγάλη νίκη επί της Σάσαρι, επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Προμηθέα και έχει αρνητικό ρεκόρ 4-5. Απέναντι στην ομάδα του Ζοάν Πλάθα, θα είναι το Μαρούσι που μετά από 13 χρόνια θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο με την ΑΕΚ, έχοντας ρεκόρ 3-6.

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει μια εύκολη νίκη και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο της που αναμένεται να είναι αρκετός στην σημερινή αναμέτρηση, έχοντας όλους τους παίκτες υγιείς και διαθέσιμους. Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Λιμνιάτης έχει μια σημαντική απουσία, αφού ο Ραντούλιτσα υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες.

Είναι σημαντικό η Ένωση να κερδίσει και να δει τι θα κάνει το Λαύριο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα καθώς παίζεται μια θέση στο Φάιναλ-8 του Κυπέλλου.

Πρώτος διαιτητής στο αποψινό ματς θα είναι ο Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου) και μαζί του, θα είναι ο διεθνής Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης και ο Γιώργος Μαρτινάκος (Αττικής).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X