ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τις επόμενες μέρες το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού θα είναι επισκέψιμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΟ Δόξα Πηγαδακίων από τη Ζάκυνθο επισκέφθηκε το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA.

Οι μικροί αθλητές των ομάδων Κ8, Κ10 και Κ12, που βρίσκονται στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες, ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του Μουσείου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και τα στελέχη της ακαδημίας.

Ήταν μια ευχάριστη όσο και διδακτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ενώ ήταν και η πρώτη φορά που κάποιος φορέας επισκέφθηκε οργανωμένα και μαζικά το Μουσείο.

Τις επόμενες μέρες το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού θα είναι επισκέψιμο και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για αντίστοιχες εκπαιδευτικές επισκέψεις από σχολεία, ιδρύματα και συλλόγους.

 

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Παιδιά ακαδημιών από την Ζάκυνθο έκαναν «ποδαρικό» στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X