Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημο το ενδιαφέρον για Γκιρασί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημο το ενδιαφέρον για Γκιρασί
Photo Credits: INTIME

Το ενδιαφέρον της για τον Σερού Γκιρασί φέρεται να επισημοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφική κίνηση του χειμώνα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την υπόθεση του Σερού Γκιρασί να προχωράει. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο επιθετικό της Στουτγκάρδης και πλέον περιμένουν μια… φράση για να προχωρήσουν στη μεταγραφή.

Η Γιουνάιτεντ περιμένει το «ναι» για να σπάσει τη ρήτρα

Όπως αποκαλύπτει το γερμανικό «Sky», οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ γνωστοποίησαν στους αντίστοιχους της Στουτγκάρδης το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο φορ και τους ενημέρωσαν ότι απλώς περιμένουν το «οκ» του Γκιρασί για να σπάσουν τη ρήτρα των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Πως έχουν τα πράγματα ωστόσο; Ο Γκιρασί είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ήδη έτοιμες τις βαλίτσες του για Μάντσεστερ. Το πλάνο του επιθετικού από τη Γουινέα ήταν εξ αρχής να μείνει στην Bundesliga τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί μετά για τη μεταγραφή του, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν φέρεται να έχει αλλάξει!

Σίγουρα, ο Γκιρασί θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί από τώρα «κλεισμένη» η μεταγραφή του στο Μάντσεστερ…

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X