Και το ντέρμπι πήγε στη Γιούβε με 1-0

Και το ντέρμπι πήγε στη Γιούβε με  1-0
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους κέρδισε τη Νάπολη με 1-0 και πάτησε στη κορυφή ξανά μετά απο δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Της πήρε τέσσερα ματς σερί για να σπάσει το ρόδι και να πάρι τρίποντο ενάντια στους Ναπολιτάνους. Χθές η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 και κατάφερε να πατήσει κορυφή στο +1 απο την Ίντερ


Το ντέρμπι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους Καμπιάσο και Πολιτάνο να έχουν τις πρώτες καλές στιγμές. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί και στο 19΄ είχαν σημαντική διπλή ευκαιρία, όμως τόσο ο Βλάχοβιτς όσο και ο ΜακΚένι δεν κατάφεραν από κοντά να σκοράρουν. Η απάντηση των Παρτενοπέι ήρθε στο 28′, ο Οσιμέν έβγαλε τετ α τετ τον Κβαρατσχέλια, όμως ο Γεωργιανός έστειλε τη μπάλα άουτ. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι είχε την κατοχή μετά το 30′ και πλησίασε στο γκολ στο 39′ με τον Ντι Λορέντσο, αλλά ο Σserieέζνι είχε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το 0-0.

Στην επανάληψη, οι Τορινέζοι πίεσαν για το γκολ και το άγγιξαν στο 49′ με το δοκάρι στο σουτ του Βλάχοβιτς. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ, όταν από σέντρα του Καμπιάζο, ο Γκάτι με ιδανικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, προσπάθησε να αντιδράσει, σκόραρε στο 70′ με τον Οσιμέν έπειτα από λάθος του Σέζνι, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε. Η Γιούβε κράτησε μέχρι το τέλος και πάτησε κορυφή!

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο (92′ Ρουγκάνι), ΜακΚένι (92′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (83′ Αλεξ Σάντρο), Κιέζα (83′ Κιν), Βλάχοβιτς (70′ Μίλικ).

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζουάν Ζέσους, Νατάν (72′ Τζανόλι), Ανγκισά, Λομπότκα (86′ Καχούστε), Ζιελίνσκι (64′ Ελμάς), Πολιτάνο (72′ Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (87′ Σιμεόνε), Οσιμέν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X