Ρουμπέν Νέβες: Η Σαουδική Αραβία είναι ένα άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ

Δεν πέρασε το «μπλόκο» στη Νιούκαστλ, μπορεί να δανείζεται παίκτες από «συγγενικές» Σαουδαραβικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Ο Νέβες σχολίασε την μεταγραφή του στην Αλ χιλάλ, αλλά και ότι δεν θα επιστρέψει στην Premier League στο άμμεσο μέλλον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Νέβες άφησε την Premier League και τη Γουλβς σε ηλικία 26 ετών για να ταξιδέψει την  Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι για να ενταχθεί στο δυναμικό της Αλ Χιλάλ.

Σε δηλώσεις του, ο Πορτογάλος μέσος παραδέχθηκε ότι τα λεφτά αποτέλεσαν έναν από τους μεγάλους παράγοντες που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, τονίζοντας όμως ότι στη Σαουδική Αραβία υπάρχει σε εξέλιξη και ένα άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στην Premier League, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς, ένας από τους λόγους που ήρθα στη Σαουδική Αραβία ήταν τα λεφτά. Δεν μπορώ να το κρύψω. Ωστόσο, εδώ υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό το λέμε απλά για να το πούμε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ.

Ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο γρήγορα βελτιώνεται το ποδόσφαιρο της χώρας και το πώς μπορεί να είναι σε μερικά χρόνια. Πιστεύω σε τρία ή τέσσερα χρόνια, θα μιλάμε για ένα φανταστικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Premier League για χάρη της Νιούκαστλ, λέγοντας:

«Αυτά είναι μόνο φήμες, που βγαίνουν επειδή οι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ είναι από τη Σαουδική Αραβία και επειδή έπαιζα στην Αγγλία μέχρι πριν από λίγο καιρό. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X