Δεν θα τον «σκοτώσουν» πάλι, στο τέλος θα υπάρξει δικαιοσύνη

Δεν θα τον «σκοτώσουν» πάλι, στο τέλος θα υπάρξει δικαιοσύνη
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ψάχνει φως στο τούνελ που μας τραβά όλους μέσα σαν άλλη μαύρη τρύπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκεφτόμουν να σας γράψω μερικές από τις απορίες που στριμώχνονται στο φτωχό μου το μυαλό. Ετσι κι αλλιώς, για την ΑΕΚ βρισκόμαστε σε φάση αναμονής εν όψει Αμστερνταμ. Ετσι, ετοιμαζόμουν να αναρωτηθώ γιατί πρέπει να φλερτάρουν οι πολιτικοί μας με τα όρια της υποτέλειας και πότε επιτέλους θα υπάρξει δυναμική πολιτική σε κρίσιμα ζητήματα, όπως τα ελληνοτουρκικά. Αλλά μετά είδα την κουστωδία του Ερντογάν και το άφησα πίσω. Δεν είναι ώρα φαίνεται να ανοίξουμε ζητήματα για την εθνοκάθαρση που επιχειρήθηκε στον ελληνισμό της Πόλης, ας μείνουμε στα νησιά και στα 12 μίλια.

Σκέφτηκα να σταθώ στη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού, αλλά ακόμα και εκεί χάνεις τα λόγια σου. Να πεις, ότι όσοι πηγαίνουν να δουν ματς και είναι ζωσμένοι με ναυτικές φωτοβολίδες, έχουν παρκαρισμένες μερικές μολότοφ και έχουν μαζί οπλισμό, ανήκουν στις ποινικές διατάξεις είναι το αυτονόητο. Αφήστε που ετοιμάζομαι για το τσουβάλιασμα που αναμένεται μετά την ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου, οπότε περιμένετε ρεπετισιόν από τα προηγούμενα.

Σκέφτηκα να ξεφύγω λίγο με μπαλίτσα, αλλά είδα το δίδυμο φωτιά του Ευαγγέλου και Περράκη και ίσιωσα. Στην Ελλάδα των θαυμάτων, κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να αχρηστέψουν ή καλύτερα να εργαλειοποιήσουν και το VAR. Τα ίδια πριν από λίγες εβδομάδες στην Καισαριανή και στους χαμένους βαθμούς της ΑΕΚ με την Κηφισιά, με τους οποίους θυμίζω πως θα ήταν στην κορυφή. Αλλά εδώ ο άλλος πήγε νοσοκομείο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Όλα καλά.

Η αρχή του κακού

Επειδή αυτές οι απορίες (και άλλες πολλές βέβαια που πάντα με πιάνουν κάτι περίεργες στιγμές) δεν θα βρουν ποτέ απαντήσεις, είπα να σταθώ σε κάτι που πραγματικά με εξοργίζει και δεν μπορώ να καταλάβω πως την πάνε τη δουλειά. Αναφέρομαι βέβαια στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, που πλέον ήρθε ξανά στο προσκήνιο με την απελευθέρωση των πρώτων από τους 30 Κροάτες, που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενους στο μακελειό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ισως κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε λοβοτομημένοι. Πως με όσα γίνονται καθημερινά, θα ξεχάσουμε, ότι μια παρέα περίεργων από την Κροατία, καβάλησε αυτοκίνητα και βανάκια και ταξίδεψαν όλα τα Βαλκάνια όχι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, ούτε για να δουν ένα παιχνίδι, αλλά για να μακελέψουν μια πόλη. Βρήκαν πρόθυμους συνεργούς με τους οποίους ταυτίζονται ιδεολογικά σε κάτι περίεργα συγγενέματα και έγινε το κακό.

Η κορύφωση του «ξεπλύματος»

Εκτοτε, έχουμε δει τα πάντα, εκτός από την ουσιαστικά διαλεύκανση της υπόθεσης. Οσο περνούσε ο καιρός και οι Κροάτες ασκούσαν πιέσεις για να απελευθερωθούν τα καϊνάρια τους, τόσο φαινόταν και πιο καθαρά η οργανωμένη προσπάθεια συγκεκριμένη μηχανισμών για να καθαρίσουν την μπουγάδα. Εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να φέρουν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη σε ένα σημείο που να εξυπηρετεί όλους όσοι έχουν δικαίως κατηγορηθεί ως άμεσα υπεύθυνοι.

Η διαδικασία πλέον κορυφώνεται με τη σταδιακή απελευθέρωση των πρώτων Κροατών και έχουν σχέδιο να προχωρήσουν και σε άλλους. Όλα αυτά εντάσσονται σε μια οργανωμένη προσπάθεια στοχοποίησης ώστε να κερδίσουν πολύ χρόνο και να ρίξουν την υπόθεση στην λήθη. Αφού πρώτα επιχείρησαν για καιρό να «καθαρίσουν» οι Κροάτες και οι Έλληνες συνεργοί τους, με το αφήγημα πως χτυπήθηκε από συνοπαδό του, πως υπήρχε προκαθορισμένη συνάντηση και άλλα φαιδρά.

Στυγνή δολοφονία

Ωστόσο, για όποιον αντιλαμβάνεται την κατάσταση, είναι ξεκάθαρο πως υπήρξε στυγνή δολοφονία. Όπως έχουν καταστήσει σαφές οι νομικοί εκπρόσωποι του 35χρονου οπαδού της ΑΕΚ που επιχειρήθηκε να εμπλακεί με τον φόνο, υπάρχει άλλο μαχαίρι που έχει το αίμα του Μιχάλη και μάλιστα πολύ πιο έντονα. Είναι και αυτό πιθανότατα μέρος της υπερασπιστικής γραμμής που εμπνεύστηκαν για να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.

Οσο και να θολώνουν τα πράγματα, όσο και εάν βιάζονται να υιοθετήσουν ακραίες απόψεις που επιχειρούν να εμφανίσουν εικονική πραγματικότητα. Οσα και εάν λένε, αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει και να αλλοιωθεί είναι πως η δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου ήταν αποτέλεσμα της χουλιγκανικής επίθεσης των Κροατών στην Νέα Φιλαδέλφεια, με συμμετοχή Ελλήνων και την κρίσιμη βοήθεια τους. Τελεία και παύλα που έλεγαν παλιά για να κλείσουν ένα θέμα.

Θα υπάρξει δικαιοσύνη

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X