Ιστορικός υποβιβασμός για την Σάντος του Πελέ!

Φινάλε θρίλερ στη Βραζιλία: Ιστορικός υποβιβασμός για τη Σάντος - Πρωταθλήτρια η Παλμέιρας
Photo Credits: INTIME

Στην Β΄ κατηγορία της Βραζιλίας θα αγωνίζεται πλέον η Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σάντος έχασε μέσα στην έδρα της 1-2 από την Φορταλέζα και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας πρώτη φορά μετά από 111 χρόνια ιστορίας.

Η «Χρυσή εποχή» της Σάντος

Η «Χρυσή εποχή» της Σάντος ήταν την σεζόν 1950-1960 όταν η βραζιλιάνικη ομάδα κέρδισε 10 τίτλους πολιτείας και 6 πρωταθλήματα Βραζιλίας. Επίσης κατέκτησε το Copa Libertadores δύο φορές το 1962 και το 1963 με μπροστάρη τον «Βασιλιά» του ποδοσφαίρου, Πέλε ενώ τις σεζόν,  2009-2013 με τον Νεϊμαρ, όπου τότε κατέκτησε 7 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ιστορικός υποβιβασμός για την Σάντος του Πελέ!

Ιστορικός υποβιβασμός για την Σάντος του Πελέ!

Μετά από 111 χρόνια η Σάντος υποβιβάζεται

 Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας αυτή την σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τη Σάντος, καθώς μετά από 111 χρόνια η βραζιλιάνικη ομάδα υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία.

O σύλλογος του Σάο Πάολο ήθελε τουλάχιστον έναν βαθμό για να αποφύγει τον υποβιβασμό όμως στην τελευταία αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, γνώρισε καταδικαστική εντός έδρας ήττα από την Φορταλέζα με σκορ 2-1.

Έτσι γράφτηκε η πιο «μαύρη» σελίδα στα 111 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X