Καλαντάτζε: «Θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση με Θέτιδα»

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - Πρωταθλητές Πεύκων
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Θέτιδα στη Βούλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την Θέτιδα στη Βούλα με στόχο την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα.

H Άννα Καλαντάτζε και η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, που έχουν αύριο την ονομαστική τους εορτή, μίλησαν στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι.

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε πως έχουν αφήσει πίσω το προηγούμενο ματς και θέλουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη: «Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα, άλλωστε μέσα από αυτές μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε. Πάμε για ένα παιχνίδι εκτός με την ομάδα της Βούλας, που έχει αποδείξει από άλλες χρονιές, αλλά και φέτος, πως στην έδρα της δεν δίνουν περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη φυσικά».

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, δήλωσε, επίσης από την πλευρά της: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τη Θέτιδα βούλας, μια αξιόμαχη ομάδα που σίγουρα θέλει να διεκδικήσει βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά έχοντας αφήσει πίσω την τελευταία αγωνιστική, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X