Λίβερπουλ: Ο Λακρουά μπήκε στο στόχαστρο του Κλοπ, ως αντικαταστάτης του Μάτιπ

Λίβερπουλ: Ο Λακρουά μπήκε στο στόχαστρο του Κλοπ, ως αντικαταστάτης του Μάτιπ
Photo Credits: INTIME

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζόελ Μάτιπ υποχρεώνει την Λίβερπουλ να βγει στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πόρτα χτύπησε δυνατά την πόρτα του Ζόελ Μάτιπ και της Λίβερπουλ καθώς ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φούλαμ την περασμένη Κυριακή αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η αγωνιστική σεζόν για τον Μάτιπ έληξε πρόωρα και πιθανότατα η καριέρα του στο “Άνφιλντ” (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024), με τους ρεντς να μην έχουν άλλη επιλογή από το να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αγγλικά μίντια, ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει εστιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρώντας πως αποτελεί ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας είναι ο Μαξένς Λακρουά της Βόλφσμπουργκ, με τον 23χρονο υψηλόσωμο στόπερ να μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ και να διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία έχοντας γράψει ήδη 85 συμμετοχές στην Bundesliga με τους λύκους την τελευταία τριετία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X