Πολύ σκληροί για να... πεθάνουν ο Ντάις και οι παίκτες του: «Μαχόμαστε ο ένας για τον άλλο»

Πολύ σκληροί για να... πεθάνουν ο Ντάις και οι παίκτες του: «Μαχόμαστε ο ένας για τον άλλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η Έβερτον θα κερδίσει την έφεσή της για την αφαίρεση 10 βαθμών στην Premier League, αλλά ο Σον Ντάις είπε ότι ένα πράγμα στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι οπαδοί είναι ότι οι παίκτες του δείχνουν τη σωστή νοοτροπία και θα κάνουν ότι μπορούν σε κάθε παιχνίδι.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής για οικονομικές παραβιάσεις η Έβερτον έπεσε στα… χαμηλά της βαθμολογίας, αλλά οι συνεχόμενες νίκες επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Νιούκαστλ την έβγαλαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να ανατραπεί η απόφαση, επομένως δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε», είπε ο Ντάις στους δημοσιογράφους σχετικά με την αφαίρεση βαθμών μετά την εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Νιούκαστλ την Πέμπτη.

«Τι μπορούμε να εγγυηθούμε λοιπόν; Μπορούμε να εγγυηθούμε τη νοοτροπία μας. Απλώς θα συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά».

Ο Ντάις είπε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα απέναντι στη Νιούκαστλ και οι οπαδοί στο Γκούντισον Παρκ είχαν ανταποκριθεί σε αυτό.

«Το υπόβαθρο μιας ισχυρής ομάδας δεν είναι μόνο η ποιότητα. Είναι η αίσθηση του γκρουπ… να τρέχεις και να μάχεσαι ο ένας για τον άλλον», είπε.

«Υπάρχει κάτι με τους φιλάθλους όταν το μυρίζουν αυτό σε μια ομάδα και νομίζω ότι συμβαίνει και εδώ… Έχουμε μια ομάδα που ενδιαφέρεται βαθιά για το τι κάνει και αυτό φαίνεται μέσα από τις εμφανίσεις της. Και νομίζω ότι οι οπαδοί πραγματικά το σέβονται αυτό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X