Χαμός στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη: Εκτός ομάδας ο αρχηγός, Τζο Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα

Χαμός στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη: Εκτός ομάδας ο αρχηγός, Τζο Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά πεντάρα από τη Φούλαμ. Εκτός ομάδας ο αρχηγός, Τζο Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν για τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν κυλάει ιδανικά και το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται… καταστροφικό βάσει αποτελεσμάτων!

Η Φόρεστ μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Premier League και πλέον βρίσκεται στη 16η θέση, ούσα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Κάπως έτσι, στη Νότιγχαμ κατόπιν προφανώς και ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα μετά την βαριά ήττα από τη Φούλαμ με 5-0 και έθεσαν εκτός ομάδας τόσο τον αρχηγό, Τζο Γουόραλ, όσο και τον Σκοτ ΜακΚένα. Αμφότεροι, όπως του τονίστηκε από τη διοίκηση, θα προπονούνται σε διαφορετικά γήπεδα από την πρώτη ομάδα. Επίσης, οι ώρες που θα πηγαίνουν για προπόνηση, θα είναι διαφορετικές από αυτές που θα προπονείται η ομάδα.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη εξήγηση για το γιατί οι δυο τους κλήθηκαν να προπονούνται μακριά από τους συμπαίκτες του, αλλά πηγές ανέφεραν ότι η απομάκρυνσή τους δεν σχετίζεται με προβλήματα συμπεριφοράς. Ίσως να πρόκειται μια κίνηση για να… σφίξουν τα λουριά.

Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι και οι δύο μπορούν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο όταν ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος τον επόμενο μήνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X