Πολυπληθής αποστολή κάθε μέρα από την UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ)

Πολυπληθής αποστολή κάθε μέρα από την UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Κλιμάκιο της UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα επίσκεψη των ανθρώπων της UEFA στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ενόψει του τελικού του Conference League.

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα διεξάγεται και πάλι working site visit στο γήπεδο της ΑΕΚ, με άνω από 30 άτομα να βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια για όλα τα θέματα που αφορούν τον τελικό, όπως τα αεροδρόμια, σχεδιασμός για τα meeting points στο κέντρο της Αθήνας, fan festivals και πολλά άλλα.

Παράλληλα, το τρόπαιο του Conference League είναι επίσης στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» από χθες για φωτογράφηση. Επίσης όλοι οι χορηγοί του τελικού θα βρίσκονται στο γήπεδο, μέχρι και αύριο.

Πολυπληθής αποστολή κάθε μέρα από την UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ) Πολυπληθής αποστολή κάθε μέρα από την UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ) Πολυπληθής αποστολή κάθε μέρα από την UEFA στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X