Προπονητής των Τζαζ μετά την ήττα από τους Μάβερικς: «Αριστούργημα από μαλ@#$» (VIDEO)

Προπονητής των Τζαζ μετά την ήττα από τους Μάβερικς: «Αριστούργημα από μαλ@#$» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν μάσησε τα λόγια του ο προπονητής των Γιούτα Τζαζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής των Γιούτα Τζαζ, Γουίλ Χάρντι ξέσπασε μετά την ήττα της ομάδας του  με 147-97 από τους Ντάλας Μάβερικς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια απολύτως φρικτή απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν ένα αριστούργημα από μαλ@#$ (“masterpiece of dogs**t” είπε συγκεκριμένα) . Πραγματικά δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το παιχνίδι» είπε ο Χάρντι και πρόσθεσε:

«Έβαλαν 22 τρίποντα, σούταραν με 45%, κάτι που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Δεν απογοητευόμαστε πολύ συχνά από την ομάδα μας φέτος, αλλά νομίζω ότι απόψε το κάναμε από την αρχή του παιχνιδιού… Είναι δύσκολο να προσδιορίσω ποιος είναι ο λόγος, αλλά φαινόταν ότι οι Μάβερις κινούνταν με διαφορετικό ρυθμό από εμάς από την αρχή μέχρι το τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι στην αρχή του παιχνιδιού η επίθεση μας ήταν στην πραγματικότητα πολύ καλή. Κάναμε καλή δουλειά, παίζαμε απλά, αλλά στη συνέχεια τα σουτ τους έμπαιναν διαρκώς και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ήμουν πολύ απογοητευμένος από την αμυντική μας ένταση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X