ΑΕΚ: Τι επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα ενόψει Άγιαξ, όλα τα δεδομένα

ΑΕΚ: Τι επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα ενόψει Άγιαξ, όλα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Χαμόγελα στην ΑΕΚ καθώς μπαίνουν στις προπονήσεις σιγά σιγά οι απόντες και γεμίζει ξανά το ρόστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικά φαίνεται ότι είναι τα νέα από τις προπονήσεις της ΑΕΚ καθώς ο Ματίας Αλμέιδα μετράει επιστροφές παικτών που δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Με την 14η αγωνιστική της Super League να οδεύει προς αναβολή, μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή, ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του και για την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την 6η αγωνιστική του Europa League την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ ψάχνει το Χ2 για να περάσει στο Conference League.

Ήδη ο Αργεντινός τεχνικός, μετρά τις σημαντικές επιστροφές των Λιβάι Γκαρσία και Αλεξάντερ Κάλενς οι οποίοι είχαν ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και χθες προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την ομάδα, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν. Με την ελπίδα ειδικά ο Γκαρσία να είναι 100% έτοιμος για να παίξει στο ματς στην Ολλανδία.

Τα χαμόγελα όμως για τον προπονητή της Ένωσης δεν σταματούν εκεί αφού σήμερα αναμένεται να μπει κανονικά και ο Κώστας Γαλανόπουλος που ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Στάση αναμονής για τον Γενς Γιόνσον του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο. Για τον Σέρχιο Αραούχο τα πράγματα είναι επίσης απλά καθώς στο ματς με τον Άρη έμεινε στον πάγκο, αλλά θα είναι 100% έτοιμος για τον Άγιαξ, σε ένα ματς που ήταν δεδομένο ότι δεν θα χάσει!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X