Έπαθε… Ολυμπιακό η Φόρεστ, έχασε 5-0 από τη Φούλαμ - Αποχώρησε ο Μαρινάκης στο 74’

Έπαθε… Ολυμπιακό η Φόρεστ, έχασε 5-0 από τη Φούλαμ - Αποχώρησε ο Μαρινάκης στο 74’
Photo Credits: INTIME

Έπαθε… Ολυμπιακό η Φόρεστ, έχασε 5-0 από τη Φούλαμ, με τον Μαρινάκη να αποχωρεί στο 74' από το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε από το «Κρέιβεν Κότατζ» πολύ πριν την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Φούλαμ και της Νότιγχαμ, μην αντέχοντας να δει άλλο τον διασυρμό της Φόρεστ.

Έξαλλος με την εικόνα της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του «Κρέιβεν Κότατζ» για την αναμέτρηση με την Φούλαμ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε και αποχώρησε από την θέση του φανερά εκνευρισμένος, περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, με το σκορ στο 4-0 από δύο γκολ του Αϊγουόμπι (30’, 74’) και άλλα δύο του Ραούλ Χιμένες (34’, 54’)!

Κάπως έτσι, έχασε το πέμπτο γκολ των Λονδρέζων που μπήκε στο 86ο λεπτό από τον Κέρνι στο ταπεινωτικό 5-0 για την Νότιγχαμ που είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει απαρχή εξελίξεων, αφού εδώ και καιρό η θέση του Στιβ Κούπερ είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Με μία μόλις νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια, η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 16η θέση, στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται η Έβερτον από την οποία έχουν αφαιρεθεί και 10 βαθμοί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X