Στα κάγκελα της σκεπαστής για τη νίκη επί του κατεστημένου (VIDEO)

Στα κάγκελα της σκεπαστής για τη νίκη επί του κατεστημένου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidis4Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είχαν τυπική σημασία. Βλέπετε, η Ενωση είχε επικρατήσει από τη στιγμή που το κόκκινο πούλμαν έστριβε στην Δεκελείας. Ο Ελευθερόπουλος έβλεπε τον Ντέμη και…έτρεμε, τα ματς ήταν όμορφα για τους φίλους της ΑΕΚ. Ειδικά αυτό που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1999, αποτελεί μια ραψωδία με ήχους πανηγυρικούς και εικόνες μαγικές για την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Σε εποχές που η παράγκα ήταν στα φόρτε της, έψαχνε ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στο άβατο της Νέας Φιλαδέλφειας. Φευ. Και εκείνη τη μέρα, είχαν χάσει πριν καν το καταλάβουν. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου, ο Κασάπης έβγαλε τη σέντρα συστημένη από αριστερά και ο Ντανιέλ Μπατίστα την κάρφωσε με κεφαλιά στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Ντανιέλος θα έπρεπε να κερδίσει και πέναλτι λίγο αργότερα, όταν ο Γεωργάτος τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τεβεκέλης έκλεισε τα μάτια.

Η μαγεία ζωντάνεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κασάπης έβγαλε τη μπαλιά από αριστερά και ο Νικολαϊδης κοντρόλαρε τη μπάλα έξω από την περιοχή. Της έκανε ένα απίστευτο γκελάρισμα με το γόνατο, κάνοντας τον μέγα Ανατολάκη να σωριαστεί στο έδαφος. Και έπειτα, με ένα φοβερό αριστερό βολέ, την έστειλε στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου. Με ένα απίστευτο σπριντ, ενδεικτικό του πάθους και της τρέλας που είχε με την ΑΕΚ, σκαρφάλωσε στα κάγκελα της σκεπαστής και έγινε ένα με τον κόσμο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”k2YDqEAm3NU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X