Νιούκαστλ: Ο Κάλβιν Φίλιπς στη λίστα της για να καλύψει το κενό του Τονάλι

Νιούκαστλ: Ο Κάλβιν Φίλιπς στη λίστα της για να καλύψει το κενό του Τονάλι
Photo Credits: INTIME

Τον αντικαταστάτη του Σάντρο Τονάλι ψάχνει η Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σάντρο Τονάλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δέκα μηνών για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο 23χρονος διεθνής Ιταλός μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Premier League και ο Εντι Χάου ψάχνει για να καλύψει το κενό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Athletic» ο Χάου είχε εισηγηθεί τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και η ομάδα της βόρειας Αγγλίας έδινε 40 εκατ. ευρώ για να τον πάρει τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά.

Ετσι η ομάδα της βόρειας Αγγλίας στράφηκε στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ ζητώντας το δανεισμό του Ρούμπεν Νέβες για έξι μήνες. Ο Πορτογάλος χαφ όμως αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Premier League, όπου αγωνιζόταν έως το περασμένο καλοκαίρι στη Γουλβς.

Τώρα φαίνεται πως εξετάζεται η περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος παραμένει εκτός πλάνων του Πεπ Γκουαρδιόλα για την ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη λίστα του Χάου παραμένει και το όνομα του 25χρονου Ολλανδού διεθνή μέσου της Αταλάντα, Τέουν Κουπμάινερς, ο οποίος κοστίζει 25 εκατ. ευρώ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X