Κηφισιά: Με υπηρεσιακό στο ματς με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Με υπηρεσιακό στο ματς με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της Κηφισιάς με τον Γιάννη Αναστασίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της Κηφισιάς με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6/12, 17:30) και συνεπώς στον πάγκο της ομάδας των Βορείων Προαστίων θα είναι υπηρεσιακός τεχνικός.

Κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων για την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου θα γίνει πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Κρητικούς.

Με αυτά τα δεδομένα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα έχουμε μια «μονομαχία»… υπηρεσιακών τεχνικών, καθώς εκτός από την Κηφισιά και ο ΟΦΗ δεν θα έχει στον πάγκο τον διάδοχο του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος αποτελεί παρελθόν παρόλο που δεν υπάρχει ανακοίνωση ούτε γι΄αυτόν. Προσωρινός κόουτς των Κρητικών θα είναι ο συνεργάτης του Λιθουανού Πέδρο Καραβέλα.

Τέλος όσον αφορά τα αγωνιστικά της Κηφισιάς, η οποία δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, εκτός από τους γνωστούς απόντες Μοργκάν Σναϊντερλάν και Σωτήρη Νίνη δεν έχει ταξίδεψει στην Κρήτη ούτε ο Νίκος Πέιος, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X