Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ολοταχώς για ανανέωση συμβολαίου ο Ντε Τσέρμπι στην Μπράιτον - Τι δήλωσε

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ολοταχώς για ανανέωση συμβολαίου ο Ντε Τσέρμπι στην Μπράιτον - Τι δήλωσε
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ο Ντε Τσέρμπι στην Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπράιτον ζει τις καλύτερες μέρες της ιστορίας της. Κόντρα στην ΑΕΚ «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή της συνέχεια και το 2024, στην πρώτη της συμμετοχή σε διοργάνωση της UEFA και παρά τα προβλήματα τραυματισμών βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα της Premier League.

Και στο κέντρο αυτής της περιόδου επιτυχίας βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος μεταμόρφωσε την ομάδα μέσα σε λίγους μήνες. Ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Γλάρους για ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2026.

«Συνήθως δουλεύω για να είμαι χαρούμενος και να το απολαμβάνω και αισθάνομαι πολύ καλά στην Μπράιτον. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες, με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο Τόνι Μπλουμ, με τον Ντέιβιντ Γουάιρ και όλους όσους δουλεύουν εδώ. Συζητάμε για νέο συμβόλαιο αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο συζητήσεις, δεν έχει τελειώσει το θέμα», ανέφερε αρχικά ο Ντε Τσερμπι σε συνέντευξη Τύπου.

«Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον στόχο, εάν ο δικός μου είναι ο ίδιος με αυτόν του συλλόγου, θα είναι τιμή για μένα να δουλεύω στην Μπράιτον. Δεν προσπαθώ να φτάσω ένα υψηλότερο επίπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να δουλεύω σοβαρά, με μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες», προσέθεσε στη συνέχεια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X