Επιστροφή Γουάιλντερ στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Επιστροφή Γουάιλντερ στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Ξανά στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Κρις Γουάιλντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πρόκειται να επαναφέρει τον Κρις Γουάιλντερ ως προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Πολ Χέκινγκμποτομ, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Premier League, πρίγκιπας Αμπντουλάχ.

Πρόκειται για το πρώτο «θύμα» προπονητών της Premier League μετά την έναρξή της, αφού η Γουλβς χώρισε με τον Χουλέν Λοπετέγκι τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν. «Ναι έχω πάρει την απόφαση», είπε ο πρίγκιπας Αμπντουλάχ στο Talk Sport.

«Ο Κρις έχει κάνει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο και κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον πλανήτη Γη για να αναλάβει την ομάδα αυτή τη στιγμή υπό αυτές τις συνθήκες».
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη όλη τη σεζόν και έχει πέντε βαθμούς σε 14 αγώνες.

Ο Γουάιλντερ διεύθυνε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μεταξύ 2016 και 2021, όταν παραιτήθηκε, με τον Χέκινγκμποτομ να αναλαμβάνει ως προσωρινός προπονητής για τους τελευταίους 10 αγώνες της σεζόν του υποβιβασμού. Επίσης πρώην παίκτης του συλλόγου, ο Γουάιλντερ κέρδισε δύο ανόδου στις τρεις πρώτες σεζόν του ως προπονητής στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οδηγώντας από την League One στην Premier League.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X