Στην αποστολή Πεταυράκης-Μπρέσεβιτς, εκτός ο Σταθάκης με Μανδραϊκό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevic petavrakisΤελικά ο Σταύρος Πεταυράκης και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι σε καλή κατάσταση και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τον Μανδραϊκό το Σάββατο (15:00) στο ΟΑΚΑ. Οι δύο «κιτρινόμαυροι» μάλιστα αναμένεται να βρίσκονται και στην 11άδα του αγώνα, αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σταύρος Σταθάκης (και ο Τάσος Τσουμάγκας) και έτσι μπήκαν ξανά στην αποστολή ο Τσούπρος και ο Τζανετόπουλος. Αναφορικά με τους ξένους, ο Δέλλας πήρε μαζί του πέντε και έτσι ένας εξ’ αυτών θα μείνει εκτός 18άδας λίγο πριν το ματς.

Την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Μανδραϊκό αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές : Ανάκογλου, Αργυρίου, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής,  Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Καραγκιολίδης, Κάτσικας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς και Τσούπρος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X