Ζητά και τα... ρέστα ο Μαρινάκης - Εγκαλούν την Εισαγγελέα επειδή... άργησε να τον καλέσει για εξηγήσεις!

Ζητά και τα... ρέστα ο Μαρινάκης - Εγκαλούν την Εισαγγελέα επειδή... άργησε να τον καλέσει για εξηγήσεις!

Ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να καταθέτει στον Άρειο Πάγο - «Τώρα δεν θέλουμε εμείς» απαντούν από τον Πειραιά γυρίζοντας περίτεχνα το αγαπημένο τους μπιφτεκάκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είναι στατιστικά αποδεδειγμένο πως κάθε φορά που ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει, βγάζει ανακοίνωση. Γιατί προφανώς δεν μπορεί να φταίει τίποτα άλλα, παρά μόνο κάποιοι εξωγενείς παράγοντες. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που δεν κερδίζει στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη που τρώει τη μία φάπα πίσω από την άλλη πότε από την Φράιμπουργκ, πότε από την… Μπάτσκα Τόπολα, κάνει τουμπεκί. Δεν τον παίρνει εκεί βλέπετε.

Ως εκ τούτου μετά το 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, δεν γινόταν να μην βγει μια ανακοίνωση που να λέει «δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι και δύο κόκκινες στον Βόλο», ενώ δεν έλειψαν και τα γραφικότατα περί συμμοριών, εγκληματικών οργανώσεων, Τάκη Μπαλτάκου, ΕΠΟ και όλα τα συναφή που ανάθεμα και αν καταλαβαίνει κανείς από όποιους απευθύνεται. Σε κάθε ματς τα ίδια και το παραμύθι του «ψεύτη βοσκού» παίρνει σάρκα και οστά. Σε κάθε ματς φωνές και ανακοινώσεις.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει ο Ολυμπιακός στις συνήθεις μακροσκελέστατες ανακοινώσεις του (τις οποίες με δυσκολία πρέπει να διαβάζουν στο σύνολό τους μια χούφτα ανθρώπων). Για αυτό και κανείς δεν είχε δώσει σημασία, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Χθες, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ από τον Πειραιά, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για περαιτέρω εξηγήσεις. Δεν μπορεί ο καθένας (όσο κι αν έχει το… ακαταλόγιστο) να κατηγορεί διαρκώς για συμμορίες, οργανώσεις και λοιπά «απίστευτα πράγματα» δίχως να έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

Έτσι, η Εισαγγελία ανέφερε χθες σε ανακοίνωση «Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Κοινώς, κύριε Μαρινάκη ελάτε να μας εξηγήσετε τι εννοείτε. Όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό και με τον Γιάννη Αλαφούζο που έβγαινε σε Reuters, Sky News, Guardian και μιλούσε για διαθφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μαρινάκης… αγνοείται

Και πάμε τώρα στο προκείμενο. Θα πάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Εισαγγελία να καταθέσει όσα τρομερά, εγκληματικά, φοβερά και απίστευτα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο (πάντα κόντρα στον μεγάλο Ολυμπιακό); Την απάντηση νομίζω μπορείτε να την υποθέσετε.

Όπως ενημερωνόμαστε από το in.gr, μέσο ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα κάνει την… τιμή στην κα. Αδειλίνη να παραστεί στον Άρειο Πάγο. Ο λόγος; Είναι πιο αστείος από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Λέει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός προς την Εισαγγελία «Τώρα που μας καλείτε, δεν θέλουμε εμείς!». Όλα τα «ερυθρόλευκα» Μέσα παρουσίαζαν χθες ξαφνικά με απορία πως δεν έχει κληθεί κανείς να δώσει εξηγήσεις για όσα καταγγέλει ο Ολυμπιακός όλους αυτούς τους μήνες/χρόνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις έγινε η κλήση όμως από την Εισαγγελία, μην τους είδατε. Γύρισε το μπιφτέκι.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, παραθέτουμε παρακάτω κομμάτι κειμένου που αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στο in.gr: «Η παρέμβαση, που περιλαμβάνει και την πρόσκληση στο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να ενημερώσει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ήρθε με σημαντική καθυστέρηση, καθώς ο Ολυμπιακός εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια καταγγέλλει συστηματικά και τεκμηριωμένα την εξαιρετικά προβληματική κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να προσέλθει ο ίδιος. Ωστόσο, συμβάλλοντας στην έρευνα της Δικαιοσύνης, αναμένεται να ενημερώσει, μέσω του δικηγόρου του, κ. Βασίλη Δημακόπουλου, την εισαγγελική αρχή ότι προτίθεται με υπόμνημα να εισφέρει όσα σταθερά και επανειλημμένως έχει διατυπώσει δημοσίως όλα αυτά τα χρόνια με μοναδικό σκοπό και αίτημα την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Καταλαβαίνω πως και εσείς δεν μπορείτε να βρείτε τι είναι πιο αστείο από όλα τα παραπάνω. Η απάντηση είναι μία, αιώνια και διαχρονική. Ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αστείο.

Ο Ενωσίτης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X