Ο Μικέλ Αρτέτα δεν παίζει τα παιχνίδια του Πεπ: «Επόμενη ερώτηση» (VIDEO)

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν παίζει τα παιχνίδια του Πεπ: «Επόμενη ερώτηση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πεπ ο Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το σφύριγμα του Σάιμον Χούπερ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, το οποίο μπορεί και να στοίχισε τη νίκη στη ομάδα του, με τον Ισπανό να απαντάει με ένα περίεργο τρόπο και να βγάζει στη σέντρα τον Μικέλ Αρτέτα.

«Επόμενη ερώτηση… Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή που μου κάνατε. Μιας και αν μπω σε τέτοια διαδικασία θα κάνω σχόλια σαν του Μίκελ Αρτέτα. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς μία τέτοια απόφαση όταν μετά βλέπεις την εικόνα και το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί η φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτό το χτύπημα στον αντίπαλο προπονητή οφείλεται στις διαμαρτυρίες του Μικέλ Αρτέτα, μετά την ήττα με 1-0 από τη Nιουκάστλ στην Premier League. Σε εκείνο το παιχνίδι, το μοναδικό γκολ του αντιπάλου είχε τρεις πιθανούς λόγους ακύρωσης (χέρι, οφσάιντ και επιθετικό φάουλ), αλλά το VAR κατέληξε να το επιβεβαιώνει.

 

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα ο οποίος ήταν κάποτε βοηθός προπονητή του Γκουαρδιόλα, είχε ήδη ακούσει τις δηλώσεις του συμπατριώτη του και δεν ήθελε να παίξει «mind games» μαζί του: «Επόμενη ερώτηση, παρακαλώ. Έχω επίσης αρκετά προβλήματα, οπότε ας συνεχίσουμε. Δεν κοιτάζω αυτά τα πράγματα, κοιτάζω απλώς την ομάδα μου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X