Η FA κατηγόρησε τη Σίτι για τα νεύρα των παικτών της στο ντέρμπι με την Τότεναμ

Η FA κατηγόρησε τη Σίτι για τα νεύρα των παικτών της στο ντέρμπι με την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Η Σίτι κατηγορήθηκε απο την FA για αδυναμία να ελέγξει του παίκτες της κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας της Κυριακής με την Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Σάιμον Χούπερ μετά το σφύριγμα του για φάουλ υπέρ του Χάλαντ ενώ ο Γκρίλις έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορήθηκε για παραβίαση του κανονισμού Ε20.1 της FA, αφού οι παίκτες της περικύκλωσαν τον διαιτητή του αγώνα της Premier League εναντίον της Τότεναμ», ανέφερε σήμερα (4/12) η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

«Κατά τη διάρκεια του 94ου λεπτού του αγώνα, ο σύλλογος απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες του δεν θα συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν είναι σωστός».

Η Σίτι έχει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (7/12) για να απαντήσει στην κατηγορία. Οι «πολίτες» υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά το 1-1 με την Τότεναμ, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο επόμενο παιχνίδι τους θα ταξιδέψουν στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα την Τετάρτη (6/12).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X