Χάμες: «Η δόξα με έσπρωξε στη Ρεάλ όχι τα χρήματα»

Χάμες: «Η δόξα με έσπρωξε στη Ρεάλ όχι τα χρήματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κολομβιανός επιθετικός μίλησε για την εποχή που ήταν στην Ρεάλ και τους λόγους που την επέλεξε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για την Ρεάλ Μαδρίτης εποχή της καριέρας του. Ανέφερε χαρακτηριστικά οτι δεν ήταν τα χρήματα που τον έκαναν να επιλέξει τους Μαδριλένους ενώ εκεί, παρά τις καλές σεζόν του, ηταν δύσκολο να εδραιωθεί αφού είχε δίπλα του Μπενζεμά, Ρονάλντο και Μπέιλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάμες Ροντρίγκες:

«Η Παρί και η Σίτι με ήθελαν αλλά εγώ ήθελα δόξα, ήθελα την Ρεάλ. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να συγκριθεί με την Ρεάλ. Και οι τρεις ομάδες ήρθαν για μένα.

Οι άλλες δύο ομάδες προσέφεραν ένα υψηλότερο συμβόλαιο και στο τέλος εκείνος που με έπεισε ήταν ο πρόεδρος. Μου είπε “Τι θέλεις, λεφτά ή δόξα;” Του απάντησα “θέλω δόξα” και μου είπε “τότε κλείσαμε”

Νομίζω πως ήμουν καλός για τρεις σεζόν, όπου είχα 40 γκολ και 42 ασίστ. Στην πρώτη μου χρονιά μάλιστα είχα 17 γκολ και 18 ασίστ. Ήταν μεγάλα νούμερα για έναν μέσο. Αλλά είχα δίπλα μου τρεις τύπους που πετύχαινε ο καθένας τουλάχιστον 40 γκολ το χρόνο. Ήταν ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτανε τα 65 γκολ τη χρονιά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X