Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)

Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καραπαπάς θαυμάζει την ΑΕΚ στο γήπεδο και βλέπει εφιάλτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα όμορφο χειμωνιάτικο βράδυ με την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα να πατάει αγωνιστικά κάθε αντίπαλο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Φυσικά και δεν υπάρχει. Και σ εαυτό συμφωνεί μάλλον και ο Κώστας Καραπαπάς.

Η Ένωση γέμισε σήμερα ξανά το γήπεδο της παρά το δύσκολο της ώρας και της ημέρας και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον Άρη που κατέβηκε για να ταμπουρωθεί στην άμυνά του. Ο κόσμος απόλαυσε ξανά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του social media, ανέβασε φωτογραφία από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας του Γκατσίνοβοτς με τον Ουντουμπάτζο μέσα στην περιοχή της Ένωσης κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, σχολιάζοντας «Αυτός τώρα σπρώχνει λιγότερα από το Ρέτσο» αναφερόμενος στο πέναλτι που δόθηκε στο ματς των Πειραιωτών με το Βόλο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς

Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X