Ligue 1: Σκέψεις για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών (VIDEO)

Ligue 1: Σκέψεις για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ligue 1 γίννονται σκέψεις για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για να καταπολεμηθεί η γηπεδική και οπαδική βία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα θέμα θύμα προστέθηκε στη τραγική λίστα των θανάτων εξαιτίας οπαδικής βίας στη Γαλλία και στη Ligue 1. Πιο συγκεκριμένα πρίν τον αγώνα της Νις με την Ναντ, οπαδός των γηπεδούχων μαχαιρώθηκε και κατέληξε απο οπαδό των φιλουξενουμένων.

Με την έξαρση του χουλιγκανισμού και τα περιστατικά πράξεων βίας στα γήπεδα να αυξάνονται ραγδαία, η κυβέρνηση της Γαλλίας σε συνεργασία με τη Ligue 1 εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (04/12) στο France Inter η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντό-Καστερά, αναφέρθηκε στις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι στο ποδόσφαιρο».

Μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται, είναι και η γενική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, τονίζοντας ότι «μια ριζοσπαστική κατάσταση απαιτεί ριζικά μέτρα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X