ΑΕΚ: Σενάρια στο Μεξικό, ως είθισται, για Αλμέιδα και Μοντερέι

ΑΕΚ: Σενάρια στο Μεξικό, ως είθισται, για Αλμέιδα και Μοντερέι
Photo Credits: INTIME

Νέα σενάρια στο Μεξικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Αυτή τη φορά είναι η Μοντερέι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία ομάδα από το Μεξικό έχει τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη λίστα για τον πάγκο της.

Σχεδόν κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα στο Μεξικό και αναζητά προπονητή, έχει στη λίστα της τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Μοντερέι, η οποία αποκλείστηκε από τη Σαν Λουίς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και βρίσκεται σε κρίση. Το μέλλον του Φερνάντο Ορτίθ στον πάγκο είναι αβέβαιο και σύμφωνα με δημοσίευμα του TUDN στο Μεξικό, στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του βρίσκεται και ο Αλμέιδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει καλό όνομα στη Λατινική Αμερική και κυρίως στο Μεξικό, καθώς με την Τσίβας κατέκτησε πολλούς τίτλους και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του. Η πορεία του στη συνέχεια στο MLS, αλλά και στην Ελλάδα με την Ένωση, δείχνει πως ο «Πελάδο» δημιουργεί, όπου εργάζεται, ανταγωνιστικές ομάδες που διεκδικούν και κατακτούν τίτλους.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το 2028, ενώ κάτι άλλο που δείχνει η πορεία του ως προπονητή, είναι ότι δεν εγκαταλείπει ένα πρότζεκτ στη μέση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X