Πρόταση στον Παυλή να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, από την ομάδα φουτσαλ της ΑΕΚ

Τραγουδούσε στη βροχή ο Παυλής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlis me kosmoΜπορεί να αποχώρησε άδοξα από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο ο Μιχάλης Παυλής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει υπό άλλες συνθήκες στα γήπεδα. Σήμερα το πρωί υπήρχε συνάντηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ,  με τον Γενικό αρχηγό και υπεύθυνο επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της ομάδας Futsal, Πρόδρομο Τσολίδη.

Συζήτησαν για αρκετή ώρα την πρόταση της ομάδας να φορέσει ο Παυλής και πάλι τα κιτρινόμαυρα και να βοηθήσει το τμήμα futsal στο πρωτάθλημα Σάλας. Ο πρώην επιθετικός της Ένωσης ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει, ωστόσο άπαντες πιστεύουν ότι ο Παυλής θα φορέσει τελικά και πάλι τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Άλλωστε με την παρουσία του, στο τμήμα φουτσαλ, θεωρούν ότι θα δώσει και το καλύτερο παράδειγμα σε όλα τα μικρά παιδιά ενώ θα εκτοξεύσει και το ενδιαφέρον για τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο Σάλας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X