Ολυμπιακός: Κίνδυνος για νέα τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών

Εικόνες από τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Νέος κίνδυνος για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εκτίσει ακόμη την τιμωρία για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ (χρωστάει μία αγωνιστική που θα την εκτίσει με την ΑΕΚ) ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με νέο «λουκέτο» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Βόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για το άρθρο 15, 3 ii, β του Πειθαρχικού Κώδικα για ρίψη αντικειμένων τώρα κινδυνεύουν με νέα τιμωρία 2-4 αγωνιστικών αυτή τη φορά για το άρθρο 15,4 β. για επεισόδια αρκεί να υπάρχει βιαιοπραγία ή σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας και να έχει καταγραφεί στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έκαναν γης μαδιάμ στο Πανθεσσαλικό ενώ απειλήθηκε ακόμη και το var.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει και είχε πάρει εισιτήρια τα οποία διέθεσε στους φιλάθλους της.

Αναλυτικά το άρθρο 15,4β του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει τα εξής:

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Πηγή: SDNA.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X