Super League: Παραπαίει ο Ολυμπιακός, γκέλα (2-2) και στον Βόλο - Εικόνες ντροπής στο φινάλε με... ντου οπαδών των Πειραιωτών! (VIDEO)

Super League: Παραπαίει ο Ολυμπιακός, γκέλα (2-2) και στον Βόλο - Εικόνες ντροπής στο φινάλε με... ντου οπαδών των Πειραιωτών! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Ολυμπιακός, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Βόλο, μένοντας στο 2-2 στο Πανθεσσαλικό!

Εικόνες ντροπής λίγο πριν τη λήξη με οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτίθενται σε αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών, με την ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό να είναι αποπνικτική.


Το παιχνίδι που θα κρατούσε ούτως ή άλλως το λιγότερο 21 έξτρα λεπτά λόγω των καθυστερήσεων -μεταξύ άλλων- περιελάμβανε 4 γκολ, τα 3 με πέναλτι και 1 με αυτογκόλ, 2 αποβολές (μια για κάθε ομάδα), 2 οριακά ακυρωθέντα γκολ νίκης των «ερυθρόλευκων» και μεγάλο χαμένο τον… Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ μάλλον έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας του.


Στο τέλος όμως, το «μενού» είχε και διακοπή ενώ παιζόντουσαν οι καθυστερήσεις, μετά από επεισόδια στις εξέδρες και χρήση χημικών από την Αστυνομία. Τελικά, περισσότερες από 3 ώρες μετά την πρώτη σέντρα, το ματς ξεκίνησε και πάλι, αλλά χωρίς να έχει ρωτήσει κανείς τους 22 ποδοσφαιριστές εάν είχαν διάθεση να το κάνουν! Παρότι αρχικά είχαν δοθεί ακόμη 5 λεπτά έξτρα χρόνου, οι δύο ομάδες έπαιξαν… πασούλες για 1-2 λεπτά πριν ο Παπαπέτρου σφυρίξει οριστικά τη λήξη.


Βόλος (Άνχελ Λόπεθ / 4-4-2): Κόστιτς, Λούνα (32′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Κόμπα (76′ Κορνέτ), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Άλχο, Γκαρσία, Μωραΐτης (59′ Ασλανίδης).

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ / 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Οργέγκα, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Καμαρά (72′ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Μασούρας (83′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Μπιέλ (23′ Χέσε), Ελ Κααμπί.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X