Αντίπαλοι ΑΕΚ: Σε τροχιά Ευρώπης ξανά ο Άγιαξ του Φαν'τ Σιπ, κέρδισε (1-2) τη Ναϊμέγκεν

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Σε τροχιά Ευρώπης ξανά ο Άγιαξ του Φαν'τ Σιπ, κέρδισε (1-2) τη Ναϊμέγκεν
Photo Credits: INTIME

Εκτός έδρας νίκη πήρε ο Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει την ανοδική πορεία του ο Άγιαξ, από την μέρα που ανέλαβε ο Τζον Φαν’τ Σιπ καθώς ο «Αίαντας» κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας τη Ναϊμέγκεν.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκαν με ορμή, έκαναν δική τους την κατοχή και προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Ωστόσο, ο «Αίαντας» παρά τις 11 τελικές που δημιούργησε, του έλειψε η αποτελεσματικότητα και πήγε στα αποδυτήρια για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, συνδύασε την υπεροχή του με γκολ και έτσι έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Κρίστιαν Χλίνσον άνοιξε το σκορ στο 57’ για το 1-0, ενώ ο Μπόργκες στο 88’, που είχε περάσει στο γήπεδο δυο λεπτά νωρίτερα, σημείωσε το 2-0 και σφράγισε το «τρίποντο» για την ομάδα του Φαν’τ Σιπ.

Παρόλα αυτά, η Ναϊμέγκεν δεν τα παράτησε και μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Ταβσάν, χωρίς ωστόσο, να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Άγιαξ να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X