Μπαρτσελόνα: O Τσάβι αποκάλυψε ποιον επιθετικό της LaLiga ήθελε για να βρίσκεται δίπλα στον Λεβαντόφσκι

Τσάβι: «Δεν έχουμε φτάσει στα όρια της γελιοποίησης - Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες»
Photo Credits: INTIME

Τον Άλβαρο Μοράτα ήθελε να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μία ιστορία από το παρελθόν, η οποία αφορά έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της LaLiga.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του πως το περασμένο καλοκαίρι είχε προσεγγίσει τον Αλβάρο Μοράτα προκειμένου να τον πείσει να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης και να πλαισιώσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη γραμμή κρούσης των μπλαουγκράνα.

Τελικά το deal δεν επιτεύχθηκε, με τον Τσάβι πάντως να μην κρύβει τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Μοράτα καθώς και για τον θαυμασμό του.

«Μίλησα με τον Μοράτα και του είπα ότι τον θέλω στην Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια. Υπήρχε μία πιθανότητα να γίνει, Μιλήσαμε στο παρελθόν γι αυτό. Είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολυ σκληρά. Μου αρέσει πολύ»

Θυμίζουμε πως ο Μοράτα διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με τους Ροχιμπλάνκος αλλά οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν «ψώνισε» και από πολύ μακριά αφού τελικά προχώρησε στον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τον αγοράσει

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X