Όταν το αξίζεις ξεκάθαρα, το «γαμώτο» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο

Όταν το αξίζεις ξεκάθαρα, το «γαμώτο» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μεγαλύτερη δυσκολία της ΑΕΚ στην παρούσα φάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να έχεις κάνει 19 τελικές προσπάθειες στην Μπράιτον (κάτι που στην Πρέμιερ Λιγκ, το έχει κάνει μόνο η Άστον Βίλα) και όχι απλά να μην την κερδίζεις, αλλά να χάνεις κιόλας, και μάλιστα με το έκτο πέναλτι σε πέντε παιχνίδια, αν μη τι άλλο είναι ένα μεγάλο «γαμώτο».

Με το να βλέπεις και να ξέρεις ότι αυτή η εμφάνιση δεν ήταν συγκυριακή, το «γαμώτο» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε έναν όμιλο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και ύστερα από πέντε αγώνες, βρίσκεται στην τρίτη θέση των τελικών προσπαθειών σε όλο το Europa League!

Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. Είναι αυτό που έγραφα και στο προηγούμενο blog, ότι δηλαδή ελληνική ομάδα με τον τρόπο και τη νοοτροπία που αγωνίζεται η ΑΕΚ στην Ευρώπη, δεν νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί σαν ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ είναι τρίτη σε τελικές, έχοντας 82, πίσω από την Λίβερπουλ που έχει 98 και την Μαρσέιγ που έχει 83, δηλαδή μόλις μία περισσότερη. Κι αυτή η ομάδα, με την μπάλα που παίζει και τη νοοτροπία που έχει, κινδυνεύει να μείνει ακόμα και τέταρτη, αν ηττηθεί στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ. Αν μη τι άλλο, πολύ άδικο.

Κι αυτή η αδικία είναι απολύτως φυσιολογικό να στεναχωρεί το τιμ. Κι εκεί έγκειται τώρα, η δυσκολία της διαχείρισης. Να πρέπει δηλαδή να διαχειριστείς την ψυχολογική κατάσταση, όπου δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις.

Βεβαίως, υπάρχει το ματς στο Άμστερνταμ, όπου είναι «τελικός» προκειμένου να συνεχίσει η ΑΕΚ στην Ευρώπη και μάλιστα στη διοργάνωση, όπου και το κίνητρο για να διακριθεί είναι τεράστιο, αλλά και η προοπτική πολύ πιο πιθανή σε σχέση με το Europa League.

Το Άμστερνταμ ωστόσο, θα πρέπει να μην υφίσταται καν αυτή τη στιγμή στο μυαλό των παικτών του Ματίας. Όπως και η Μπράιτον φυσικά. Τα ματς με τον Άρη και τον Παναιτωλικό, προηγούνται και είναι επικίνδυνα. Και πρώτα ο Άρης.

Στην ΑΕΚ… έσκασε και ο τραυματισμός του Στάνκοβιτς, που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα, θα πορευτεί με τον Γιώργο Αθανασιάδη. Τον βασικό πέρυσι γκολκίπερ της ομάδας. Με αυτόν θα έρθουν οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στην Ευρώπη. Και μετά… βλέπουμε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X