Σε δίκη 45 άτομα για τα επεισόδια στο Βίλα Παρκ

Σε δίκη 45 άτομα για τα επεισόδια στο Βίλα Παρκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο (2/12) ότι 45 άνδρες κατηγορήθηκαν για «σοβαρή αναταραχή έξω από το Βίλα Παρκ» την Πέμπτη, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα Άστον Βίλα-Λέγκια για το Conference League.

Οι αρχές της χώρας ανέφεραν ότι τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια των συγκρούσεων.

«Από αυτούς, οι 43 κατηγορήθηκαν για διασάλευση της δημόσιας τάξης, δύο κατηγορήθηκαν για επίθεση σε αστυνομικούς κι ένας άλλος για κατοχή μαχαιριού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του West Midland. Τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα.

«Οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας μεταξύ 21 και 63 ετών και περίπου 40 πιστεύεται ότι είναι από την Πολωνία. Ένας μικρός αριθμός εκτιμάται πως είναι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η αστυνομία είπε ότι όλοι εκτός από έναν από τους άντρες έπρεπε να δικαστούν το Σάββατο. Ως εκ τούτου συστάθηκε ειδικό δικαστήριο στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ για να ξεκινήσει η εκδίκαση των υποθέσεων.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X