Άρης: Τελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους και αποστολή για ΑΕΚ

Άρης: Τελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους και αποστολή για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Από την τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα θα προκύψει και η αποστολή του Άρη για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα θα προκύψει και η αποστολή του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κίτρινων» κόντρα στην ΑΕΚ (04/12, “OPAP Arena”, 21:00).

Χωρίς διαφοροποιήσεις στα – εδώ και ημέρες – δεδομένα του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του Άκη Μάντζιου στη Θεσσαλονίκη πριν από την αναχώρησή της για την Αθήνα για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτήν όμως δεν ήταν η τελευταία προπόνηση πριν από την επικείμενη αναμέτρηση καθώς όπως ενημέρωσαν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας:  «Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν και σήμερα τα προγράμματά τους) για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής τακτικής, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και στατικές φάσεις) ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League»

Αύριο, Κυριακή, η ομάδα μας θα πετάξει το πρωί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X