Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;

Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;

Ο Insider κάνει συγκρίσεις του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, του Μαρτίνς με τον Αλμέιδα και καταλήγει σε μια πρόβλεψη που θα συζητηθεί...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του Ολυμπιακού πριν από το 2016 δεν είχε κανένα θέμα που να τον αναγκάζει να ασχολείται με τα καθαρά ποδοσφαιρικά. Τα είχαν όλα υπό έλεγχο μέσω της ΕΠΟ και μπορούσαν να παίρνουν σερί τα πρωταθλήματα ακόμη κι αν άλλαζαν τρεις προπονητές την σεζόν.

Στην συνέχεια έλυσαν το ποδοσφαιρικό τους πρόβλημα για μια τριετία περίπου με τον τρόπο που αποκλειστικά λύνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα καθαρά ποδοσφαιρικά ζητήματα μιας ομάδας. Πετυχαίνοντας δηλαδή στην επιλογή προπονητή. Με κάποιον που η παρουσία του λειτουργεί ως καταλύτης, λύνει ή καλύπτει ζητήματα που αποτελούσαν πληγές και δίνει ώθηση και σε όλο τον οργανισμό να λειτουργεί καλύτερα ποδοσφαιρικά.

Χάρτινος πύργος

Αυτή είναι η ιστορία στην Ελλάδα με απλά λόγια. Καμιά ομάδα δεν έχει την υποδομή ούτως ώστε να έχει μια σχετικά σταθερή πορεία αν δεν υπάρχει ένας σπουδαίος προπονητής.

Ο Μαρτίνς έδωσε το δικαίωμα να καλλιεργηθεί ένας μύθος για το επίπεδο δουλειάς που γίνεται στον Ολυμπιακό, την οργάνωση κλπ. Και φυσικά όταν έφυγε, όλα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Η διαφορά της ΑΕΚ

Το σημειώνουμε αυτό γιατί και στην ΑΕΚ είναι καταλύτης ο Αλμέιδα, αλλά δεν βγαίνει κανείς από την ομάδα να πει κοιτάξτε τι φοβερή οργάνωση έχουμε και τι αποτελέσματα έχουμε και πόσο διαφέρουμε από τους άλλους κλπ. Αυτό το έκαναν κατά κόρο στον Ολυμπιακό επί Μαρτίνς.

Στην ΑΕΚ αντίθετα, βασισμένοι στο επιτυχές αποτέλεσμα των επιλογών που έγιναν το καλοκαίρι του 2022, προσπαθούν ήσυχα – ήσυχα και όσο πιο μεθοδικά γίνεται, χωρίς να αυτοδιαφημίζονται, να εκμεταλλευθούν προς όφελος του οργανισμού την ποδοσφαιρική πρόοδο που συντελείται και να την πάνε κάποια βήματα παρακάτω.

Το άλυτο μυστήριο και το φυσικό επακόλουθο

Το τι γινόταν στον Ολυμπιακό πριν τον Μαρτίνς και τι γίνεται μετά, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για τους περισσότερους και μόνο από το αποτέλεσμα του καταλαβαίνεις πως γίνεται κάτι πρέπει να είναι πάρα πολύ λάθος. Όσοι είναι στην πιάτσα βέβαια όλο και κάτι μυρίζονται, μαθαίνουν ή καταλαβαίνουν καλύτερα. Αλλά γενικώς προσπαθούν με ένταση για να υπάρχει σκοτάδι.

Τα λέμε όλα αυτά με αφορμή το θέμα τώρα με τον Μαρτίνεθ. Λένε κάποιοι αν φύγει ο Μαρτίνεθ τι θα γίνει με τον Κορδόν. Κι εμείς λέμε «ποιον Κορδόν;». Συγγνώμη, αλλά υπάρχει κανένας Κορδόν τους τελευταίους μήνες στον Ολυμπιακό; Όποιος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ξέρει να μας πει κι εμάς. Το τελευταίο το είπαμε ως χωρατό βέβαια… Άκου λέει θα φύγει ο Κορδόν. Γιατί ρε παιδιά, που είναι για να φύγει;

Το timing ψάχνουν οι άνθρωποι για να το πουν και προς τα έξω. Και προφανώς και τον τρόπο να γίνει ομαλά το τυπικό της διαδικασίας. Ναι, για τον μεγάλο και τρανό λέμε, που μας τρέλαναν όλο το καλοκαίρι. Ο Κορδόν αυτό, ο Κορδόν εκείνο… Κι εμείς ρωτάμε: Που είναι και τι ακριβώς κάνει ο Κορδόν εδώ και πολύ καιρό; Ένα απλό ερώτημα κάνουμε. Πέστε το ρητορικό.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X